Je Apple-eigendommen beschermen tijdens werken op de bouw

Mensen die in de bouw werken lopen soms behoorlijk wat risico. De meeste ongelukken gebeuren door vallen wanneer er op hoogte gewerkt moet worden. Op de grond kunnen er ook ongelukjes gebeuren. Het is natuurlijk afschuwelijk als mensen gewond raken, maar ook als er persoonlijke spullen stukgaan is dit vervelend.

Risico’s verlagen met Holdit

Het is verstandig om tijdens het werken in de bouw alleen datgene bij je te dragen wat echt noodzakelijk is. Indien mogelijk kun je eventueel wat bezittingen in de bouwkeet achterlaten.

Een telefoon hoort bij de meeste mensen tot de echt noodzakelijke voorwerpen. Iedereen wil bereikbaar zijn en zeker als je eigen ondernemer bent moet je ook bereikbaar zijn.

Tijdens constructie- en bouwwerkzaamheden kan een telefoon echter wel behoorlijk wat te lijden hebben. Met een screenprotector van Holdit is je telefoon goed beschermd tegen krassen. Door rare bewegingen kan de telefoon uit je zak vallen. Het gebeurd ook regelmatig dat je met je handen vol aan het bellen bent en de telefoon tussen je schouder en kin geklemd hebt. De kans dat de telefoon dan wegglijdt, is behoorlijk groot.

Om je iPhone te beschermen in zulke situaties is een telefoonhoes van Holdit een echte aanrader. Ook als bij het uit je zak vallen, wordt de klap behoorlijk goed opgevangen. Dat hangt natuurlijk wel af van de hoogte waarop de telefoon valt. Om zo min mogelijk in je zakken te hebben, biedt een wallet case van Holdit een perfecte oplossing. Op deze manier hoef je niet ook nog eens een portemonnee bij je te dragen. Uit overvolle zakken valt nu eenmaal sneller iets dan wanneer er ruimte genoeg is.

Als er veel herrie op de bouw is, zul je wellicht ook draadloze oordopjes gebruiken tijdens het bellen of luister je naar muziek tijdens het werk. Dan zitten kabeltjes aan een koptelefoontje gruwelijk in de weg en dat kan weer tot ongelukjes leiden. Op het moment dat je de AirPods niet gebruikt is het vanwege het stof op een bouw wel aan te raden om ze goed op te bergen. Hiervoor is er bij Holdit ook een bewaardoosje precies op maat voor AirPods.

Aanbevolen artikelen