Fix een gebruiksvriendelijke bedrijfswagen voor je klus- of bouwbedrijf

Als eigenaar van een bouw- of klusbedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk efficiënt werken is. Tijd is namelijk geld en je streeft er dus naar om tijdverlies tot een minimum te beperken. Een slimme en op maat gemaakte inrichting van jouw bedrijfswagen is daarom één van de belangrijkste manieren waar op je niet alleen je efficiëntie kunt vergroten, maar bovendien de laadruimte van je bedrijfswagen zo goed mogelijk kunt benutten.

Met name binnen de renovatiebranche is het inrichten ven je bedrijfswagen met een degelijke bedrijfswageninrichting van worksystem een echte must. Je weet bij het renoveren van een woning of bedrijfspand namelijk nooit vooraf wat je precies allemaal tegen gaat komen. Door een overzichtelijk systeem in je bedrijfswagen te laten maken benut je werkelijk elke centimeter van de meestal beperkte ruimte optimaal. Alleen zo kun je er als klusbedrijf voor zorgen dat je steevast alle gereedschappen, bouwmaterialen en onderdelen bij je hebt voor de uit te voeren klus of renovatie.

Modulair systeem

We adviseren je om vanaf het begin af aan te kiezen voor een modulair systeem. Door zo’n aanpasbaar systeem te gebruiken heb je op een later moment altijd nog de mogelijkheid om je bedrijfswageninrichting aan te passen. Gedurende je loopbaan zal je waarschijnlijk wel merken dat de eisen en wensen van je werksysteem in de loop van de tijd kunnen veranderen. Met een modulair systeem geef je jezelf niet alleen de mogelijkheid om tussentijds wijzigingen aan te brengen in de wageninrichting, ook is het uitbreiden van je systeem met bijvoorbeeld een ladekast een optie. Dit houdt dus ook in dat je jouw systeem niet in één aankoop hoeft te doen, maar je op een later moment nieuwe investeringen kunt maken.

Dakuitrusting

Wanneer je aan bedrijfswageninrichting denkt, denk je waarschijnlijk vooral aan de binnenkant van de wagen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om extra laadruimte te creëren op het dak van je bedrijfswagen. Dit kan door het plaatsen van dakdragers, die een hulpmiddel vormen om grotere materialen zoals ladders, planken en balken mee te vervoeren. Een dakdrager kan je het beste uitrusten met laadrollers, welke het plaatsen en verwijderen van de materialen snel een eenvoudig maakt. Voor het vervoeren van lange smalle objecten zoals buizen en leidingen raden kun je bovendien één of meerdere buiskokers op het dak van de bedrijfswagen laten plaatsen.

Aanbevolen artikelen